10 grunde til at bruge Rhino Horn

Giver velvære – Virker forfriskende

Virkninger som en forfrisket tilstand, velvære og mental lethed er almindelige grunde til at bruge Rhino Horn. Alle kan være enige om at man ikke altid kun tager brusebad bare fordi man skal fjerne skidt fra kroppen. Ofte tager vi brusebad primært for den forfriskende virkning det har – man føler sig mere vågen og parat til at møde dagens udfordringer.

Et indre brusebad af næsehulen med Rhino Horn gør at man føler seg mere til stede, mere vågen og klar i hovedet. En omgang med Rhino Horn bliver for mange en god og forfriskende start på dagen.

10 situationer hvor Rhino Horn er en god hjælp:

1 Rhino Horn og forkølelse
Rhino Horn hjælper når man er forkølet

Se en artikel om dette på siden om forkølelse.

2 Rhino Horn og bihulebetændelse
Rhino Horn hjælper hvis man har bihulebetændelse

Se en artikel om dette på siden: Bihulebetændelse

3 Rhino Horn og allergi
Rhino Horn og allergi

Se en artikel om dette på siden: Allergi

4 Rhino Horn efter operation i næsen
Rhino Horn efter operation i næsen

Efter en operation i næsen vil der opstå sår. Alle næsekirurger understreger at det er vigtigt at holde såret rent og undgå kløende sårskorper. Derfor er der mange som anbefaler næseskylning med varmt saltvand som et must efter en næseoperation. Her er Rhino Horn et oplagt valg.

5 Rhino Horn og luftforurening
Rhino Horn og luftforurening

Nogle mennesker arbejder i et støvfyldt miljø eller i et miljø med anden form for luftforurening. Det siger sig selv at brug af Rhino Horn i løbet af arbejdsdagen og efter arbejdstid vil give dem et bedre åndedræt og et bedre alment velvære. Brugen af Rhino Horn vil ikke bare rense ud i næsebor og næsehule, men også stimulere fimrehårenes bevægelse i bronkierne og lungerne så støv- og andre partikler fjernes mere effektivt herfra.

Mange lever også i et særdeles forurenet bymiljø. De vil ligeledes have stor nytte af regelmæssig brug af Rhino Horn.

6 Rhino Horn for dem som snorker
Rhino Horn for dem som snorker

Vi har ofte hørt at det at snorke kan reduceres eller stoppes ved brug af Rhino Horn. Hvis den som snorker om natten, skyller næsen med Rhino Horn lige før sovetid, vil partneren forstyrres mindre af snorkelyde i løbet af natten. Organisasjonen The British Snoring and Sleep Apnea Association anbefaler Rhino Horn til sine medlemmer.

7 Rhino Horn og graviditet
Rhino Horn og graviditet

Under svangerskabet vil hormonforandringer i den gravides krop forårsage en øget tendens til stoppet næse. Slimhinderne svulmer lettere op, og det medfører åndedrætsbesvær. Det varme saltvand i Rhino Horn har en afspændende virkning på slimhinderne så de bliver mindre opsvulmede. Åndedrættet bliver derfor friere, og den gravide bliver af med dette irriterende problem.

Et interessant aspekt her er at brugen af Rhino Horn ikke bare påvirker slimhinderne i næse og næsehule, men også slimhinderne i bronkier og lunger. Alle kroppens slimhinder hænger sammen som ét system. Det kan være overraskende at brugen av Rhino Horn også påvirker slimhinderne i fordøjelsessystemet og i kønsorganerne.

8 Rhino Horn og mellemørebetændelse
Rhino Horn og mellemørebetændelse

Hvis dit barn (eller du selv) ofte får mellemørebetændelse, er Rhino Horn et meget nyttigt hjælpemiddel. Franske børnelæger har fortalt os at de så færre tilfælde af mellemørebetændelse hos børn som brugte Rhino Horn end hos andre. Denne opdagelse var en vigtig grund til at de opfordrede os til at udvikle en barnemodel af Rhino Horn, Rhino Horn Junior.

Der er en kanal (det eustakiske rør) mellem svælget og mellemøret, en kanal som skal sørge for at der bliver trykudveksling i mellemøret så der bliver samme tryk på begge sider af trommehinden. Slimhinderne i næse, svælg og mellemøre er forbundne i et sammenhængende system. Ved forkølelse bliver ikke bare næsen, men også ofte det eustakiske rør stoppet, og der kan derfor ikke passere luft ind i og ud af mellemøret. (De fleste kender følelsen av tryk i øret når man er i en flyver med stoppet næse). Er det eustakiske rør stoppet i lidt længere tid, kan mellemørebetændelse let opstå. Ved at bruge Rhino Horn og sørge for at slimhinderne i kanalen ikke svulmer op eller at hævelsen i det mindste dæmpes, undgår man lettere mellemørebetændelse.

9 Rhino Horn og astma, cystisk fibrose og andre åndedrætssygdomme
Rhino Horn og astma, cystisk fibrose og andre åndedrætssygdomme

Læger og hospitalsafdelinger i Frankrig og Sverige har fortalt os at brugen af Rhino Horn er til stor hjælp for patienter som lider af astma, cystisk fibrose, primær ciliær dyskinese (stive fimrehår) og andre åndedrætssygdomme som KOL.

Når man renser næsekanalerne med varmt saltvand, påvirker det også slimhinderne i lungerne. Én af virkningerne er at fimrehårene i slimhinderne stimuleres til at gøre sine svaje-bevægelser. Det er den mekanisme som fragter slim op fra lungerne.

10 Rhino Horn og yoga
Rhino Horn og yoga

I yogatraditionen er næseskylning kendt under navnet Neti. Det er en del af yogaens renselsesprocesser, Shat Karma (“seks handlinger”) som også omfatter tandbørstning, tungeskrabning og andre renselsesteknikker. Den mest almindelige form for Neti i dag er Jala Neti (“Vand-Neti”)hvor man bruger saltvand som vi gør med Rhino Horn,.

Yogaens begrundelser for hvorfor det er nyttigt for yogaudøvere at skylle næsen, kan deles i to:
Én grund er at næseskylning åbner næsen, noget som giver en friere luftstrøm når man trækker vejret gennem næsen. Dette åbne åndedræt er selvfølgelig nyttigt for alle, men det er specielt nyttigt når man skal lave yogaens åndedrætsøvelser eller meditere.
En anden grund til at næseskylning anses for nyttigt for yogaudøvere er oplevelsen af afspænding i pandeområdet og hele hovedet. Man føler sig forfrisket og klarere i hovedet generelt. Kombinationen af afspænding og energi giver automatisk en uanstrengt koncentration.

Der er altså både fysiske og mentale grunde til at næseskylning anbefales for yogaudøvere. Rhino Horn er et oplagt valg.

Rhino Horn Red and Blue

En grundig brugsanvisning følger med hvert Rhino Horn.
Se videoer her på siden.

Rhino Horn Symbol

Rhino Horn distribueres i Danmark af 

Rhino Horn Danmark ApS

c/o Steen Sommer
Bymidten 75 3tv
3500 Værløse

Rhino Horn produceres af YOGAPROSESS AS, Postboks 2599 Solli, N-0203 Oslo

Fremstillet af miljøvenligt, recirkulerbart PEHD (PolyEthylene High Density)
Helt fri for skadelige kemikalier. Er undersøgt gennem en REACH 168 test
Fri for kadmium – Fri for bisfenol A (BPA) – Fri for ftalater