Forkølelse og bihulebetændelse

Rhino Horn og forkølelse

Når man er forkølet, er det virus som har angrebet slimhinderne i næse, næsehule og svælg. Slimhinderne hæver op, og de producerer ekstra meget slim. I den tidlige fase af forkølelse er det tyndt, blankt og løbende slim, ofte med mange nys. Senere bliver slimet tykkere og ofte også farvet. Næsen bliver stoppet ved forkølelse, og det bliver vanskeligere at trække vejret.

Det varme saltvand i Rhino Horn har en beskyttende virkning mod virus og bakteriers angreb på slimhinderne. Det betyder at man er mindre udsat for at blive forkølet hvis man bruger Rhino Horn jævnligt. Med andre ord har regelmæssig brug af Rhino Horn en forebyggende virkning mod forkølelse.

Når man allerede er forkølet, vil det varme saltvand i Rhino Horn have en afspændende virkning på slimhinderne så de bliver mindre hævede. Slimhinderne er en slags svampevæv som bliver opsvulmet når de fyldes af blod. Det varme saltvand dæmper dette så åndedrættet bliver lettere og friere. Næseskylning med Rhino Horn fjerner også det overskydende slim. Alt dette indebærer at helingsprocessen fra en forkølelse går meget hurtigere.

Når næsen er stoppet, vil hverken luft eller vand kunne passere gennem næseborene. Bruger man Rhino Horn i en sådan situation, lader man bare vandet stå i næseboret i ca 10 sekunder selv om det ikke kommer igennem til det andet næsebor. Så tømmer man næsen for vand og gentager fra modsat side. Dette gør man måske flere gange på begge sider indtil vandet så småt begynder at passere gennem næseborene, først drypvis, men efterhånden vil det løbe lettere. Når hævelsen i slimhinderne reduceres, vil man kunne gøre næseskylning og få et friere åndedræt igen i begge næsebor.

Normalt bruger man Rhino Horn en gang om dagen. Men hvis man er forkølet, kan man godt bruge Rhino Horn flere gange efter hinanden og også flere gange om dagen.

One Rhino Spoon of salt…
Water of Body Temperature...

Hvad er bihuler?

Bihuler er små hulrum i kindbenene, ved øjenbrynene og i panden. Bihuler er luftfyldte hulrum dækket af slimhinder på samme måde som på overfladerne i munden og næsehulen. Der er åbninger, kanaler, fra bihulerne til næsehulen, og den frie luftstrøm ind og ud af bihulerne er nødvendig for at holde bihulerne sunde.

Næsen og bihulerne vigtige fordi de filtrerer luften når vi trækker vejret gennem næsen, varmer luften op og giver den tilpas fugtighed. Det er vigtige funktioner for at beskytte lungerne. Hulrummene i bihulerne giver også vores stemme resonans og virker støddæmpende til beskyttelse af hjernen ved slag mod hovedet.

Der er ikke nogen fuldstændig forståelse og dokumentation på bihulernes funktioner selv om der er en hel del sikker kundskab. Når man trækker vejret gennem næsen, vil små mængder nitrogenmonoxid (NO) fra bihulerne følge med luften ned i lungerne. NO i større mængder er giftig, ja til og med dødelig. Men den lille mængde som følger luften ned i lungerne når man ånder gennem næsen, øger blodets evne til at optage ilt (O2) gennem alveolerne i lungerne.  På den måde får man mere energi og tåler mere. Så husk å trække vejret gennem næsen når det er muligt.

One Rhino Spoon of salt…

Er du forkølet eller har bihulebetændelse?

Forkølelse og bihulebetændelse er en generende affære

Water of Body Temperature...

Næseskylning med Rhino Horn

Rhino Horn er nyttig som forebyggelse, behandling og lindring af gener

Gravity is the only active part…

Frit åndedræt

Frit åndedræt er en lettelse

Drying the nose after Rhino Horn nose cleansing

Et godt hjælpemiddel

Du kan godt bruge Rhino Horn flere gange daglig når du har bihulebetændelse

Rhino Horn hjælper ved bihulebetændelse

Slimhinderne i bihulerne kan af og til blive angrebet af virus eller bakterier. Sådan en betændelse kan skabe ubehagelige problemer som meget slim, hovedpine, stoppet næse, træthed og mangel på klarhed i hovedet.

Jævnlig brug af Rhino Horn er den bedste forebyggelse mod bihulebetændelse. Når man bruger Rhino Horn, holder man passagerne mellem bihulerne og næsehulen åbne så luften kan cirkulere frit ind og ud af bihulerne. Har man snævre eller stoppede åbninger til bihulerne, er Rhino Horn et særdeles vigtigt redskap til at åbne op. Blokkeres passagerne ind til bihulerne, øges risikoen for bihulebetændelse betragteligt.

Brug af Rhino Horn er også den bedste måde at behandle en igangværende bihulebetændelse. Ved at bruge Rhino Horn kan man i mange tilfælde undgå at måtte ty til antibiotika. Det varme saltvand opløser det inficerede slim i bihulerne og gør det lettere for kroppen at blive af med slimet. På samme måde som ved forkølelse kan man godt bruge Rhino Horn flere gange efter hinanden i samme situation, og man kan også fint gentage processen flere gange om dagen.

Det kan godt ske at man får en følelse af at der trænger vand ind i bihulerne når man bruger Rhino Horn. Det gør ikke noget. Kommer der saltvand ind i bihulerne, kan det gøre det lettere at komme af med det inficerede slim i bihulerne. Det er imidlertid vigtigt at man er grundig med at tømme næsen helt bagefter. Især om vinteren i vort kolde klima, er dette vigtigt. Slimhinderne har ikke godt af at have vand stående i længere tid, især ikke når det er koldt i vejret. Se grundigt igennem brugsanvisningen om dette. Man må huske at blæse forsigtigt når man blæser næsen tør. Man skal ikke høre klik eller andre lyde i ørerne når man blæser.

Mange ØNH-læger er begejstret over hjælpen Rhino Horn giver i forbindelse med bihulebetændelse.

 

Akut eller kronisk bihulebetændelse?

Man skelner mellem to kategorier af bihulebetændelse: akut eller kronisk bihulebetændelse. Den akutte type er den mest almindelige. Her er der entydigt gode erfaringer fra ØNH- og praktiserende læger med brug af Rhino Horn som behandling.

Men mange læger fortæller også at de har gode erfaringer med brug af Rhino Horn som et vigtigt bidrag i behandlingen af kronisk bihulebetændelse.

 

Forskelle mellem kronisk bihulebetændelse (sinusit) og kronisk næse-/bihulebetændelse (rhinosinusit)

Betændelse (inflammation) i bihulerne kaldes normalt bihulebetændelse (sinusit på fagsprog). Mange er begyndt at foretrække begrebet næse-/bihulebetændelse (rhinosinusit på fagsprog) fordi inflammationen i bihulerne sjældent forekommer uden en samtidig inflammation i næsens slimhinder. Begge begreber er almindelige i dag..

Rhino Horn Red and Blue

En grundig brugsanvisning følger med hvert Rhino Horn.
Se videoer her på siden.

Rhino Horn Symbol

Rhino Horn distribueres i Danmark af 

Rhino Horn Danmark ApS

c/o Steen Sommer
Bymidten 75 3tv
3500 Værløse

Rhino Horn produceres af YOGAPROSESS AS, Postboks 2599 Solli, N-0203 Oslo

Fremstillet af miljøvenligt, recirkulerbart PEHD (PolyEthylene High Density)
Helt fri for skadelige kemikalier. Er undersøgt gennem en REACH 168 test
Fri for kadmium – Fri for bisfenol A (BPA) – Fri for ftalater