Hvorfor er Rhino Horn så god?

Hvorfor er Rhino Horn så god?

Rhino Horn er en ergonomisk godt designet næseskyller – den passer godt i næsen og er god at holde i hånden.

Rhino Horn er et smukt design.

Vandet løber ind i næsen med et naturligt tryk kun fremkaldt af tyngdekraften på grund af designet med et stort og åbent hulrum i Rhino Horn.

Rhino Horn er enkel at bruge fordi alt er ved hånden: almindeligt  køkkensalt og vand med kropstemperatur – ingen unødvendige og dyre saltpakker.

Der medfølger en særligt designet måleske, Rhino Ske, så det er let at få rigtig saltmængde til vandet. Saltvandet skal være isotont, dvs. med 0,9% salt (NaCl) for at det skal være naturligt og skånsomt for slimhinderne.

Rhino Horn er en veldokumenteret sikker næseskyller fremstilet af et gennemtestet materiale (rent PolyEthylene High Density, PEHD) – intet giftigt indhold, ingen skadelige kemikalier. Rhino Horn er analyseret med REACH 168, en EU defineret test hvor der undersøges for muligt indhold af 168 farlige kemikalier. Der blev ikke fundet spor af nogen af disse i Rhino Horn.

Rhino Horn produceres under standarden ISO 13485:2017, et certifikat som stiller omfattende krav til produktion af medicinsk udstyr.

Rhino Horn anbefales af et meget stort antal ØNH-læger, ØNH-afdelinger ved hospitaler og af praktiserende læger både i de nordiske lande, Benelux-landene, Frankrig, Tjekkiet, Slovakiet og mange andre lande.

Rhino Horn er stor nok til normalt brug hvor man fordeler vandmængden til begge næsebor og lille nok til at man i særlige tilfælde kan bruge hele vandmængden i et næsebor ad gangen.

Rhino Horn er let at bære med sig – let at tage med på rejse.

En grundig brugsanvisning følger med hvert Rhino Horn.
Se videoer her på siden.

Rhino Horn Symbol

Rhino Horn distribueres i Danmark af 

Rhino Horn Danmark ApS

c/o Steen Sommer
Bymidten 75 3tv
3500 Værløse

Rhino Horn produceres af YOGAPROSESS AS, Postboks 2599 Solli, N-0203 Oslo

Fremstillet af miljøvenligt, recirkulerbart PEHD (PolyEthylene High Density)
Helt fri for skadelige kemikalier. Er undersøgt gennem en REACH 168 test
Fri for kadmium – Fri for bisfenol A (BPA) – Fri for ftalater