Rhino Horn Junior

Rhino Horn Junior

t

Stoppet næse?
Forkølet?
Bihuleproblemer?
Pollen- eller støvallergi
Mellemørebetændelse?

Z

Naturligt for slimhinderne
Effektiv hjælp

Ingen skadelige kemikalier
Ingen bivirkninger

Rhino Horn Junior for børn på 4-12 år

Rhino Horn Junior er udviklet specielt for børn på 4–12 år. Junior er i 2/3 i størrelse, så den passer i en barnehånd. Tuden er mindre og lidt længere for at passe ind i et barns næsebor.

Vor Junior-version er inspireret af børnelæger ved hospitaler i Frankrig, Holland og Sverige. De har set, at børn får betydelig hjælp ved mange typer sygdomme, når de bruger Rhino Horn. Derfor opfordrede de os til at lave en barneversion.

Behageligt at bruge Rhino Horn Junior

Vandet til næseskylning skal have samme saltindhold og temperatur som kroppens slimhinder. Så vil det føles behageligt, forfriskende og mildt i næsen. Du kommer snart til at sætte pris på den friske og klare følelse, du får ved at bruge Rhino Horn Junior.

Enkelt og effektivt

En måleske salt…

1 En Rhino ske salt …

Naturligt saltvand er mildt for slimhinderne. Ingen skadelige kemikalier.

kropsvarmt vand…

2 ... kropsvarmt vand …

Saltvand med kropstemperatur gør næseskylning behagelig.

Næseskylning…

3 ... næseskylning …

Næsen renses; slimhinderne afspændes. Vandet rinder gennem næsen af sig selv – ikke noget ekstra pres.

Tør efter…

4 ... tørre næsen …

Bøj hovedet forover og blæs forsigtigt i næsen. Resultat: frit åndedræt i en åben næse; slim, pollen og støv er fjernet. Det føles godt.

Folketradition og lægevidenskab

Næseskylning er en levende del af folketraditionen mange steder i verden. For eksempel har det været almindeligt, at fiskere har skyllet næsen med saltvand ved begyndende forkølelse. I yoga er næseskylning kendt som Neti. Det er også en anerkendt behandling i den medicinske verden. ØNH-læger anbefaler flittigt Rhino Horn og Rhino Horn Junior til sine patienter.

Enkelt at bruge

Du bruger en Rhino ske med almindeligt fint bordsalt eller havsalt (NaCl) – ingen dyre og unødvendige saltpakker – ingen ekstra kemikalier.

Enkelt at skaffe sig

Rhino Horn Junior kan købes på alle danske apoteker.

Rhino Horn (Næsehorn) blev produceret første gang i 1998 og sælges nu i 23 europeiske lande plus i USA, Canada, Thailand, Hong Kong og Brasilien.

Hvorfor bruge Rhino Horn?

  • Brug af Rhino Horn Junior lindrer en almindelig gene som stoppet næse ved forkølelse – næsen åbnes ved at slim fjernes og slimhinderne afspændes.
  • Brug af Rhino Horn Junior er en effektiv behandling af akut bihulebetændelse og vil også lindre godt ved behandling af kronisk bihulebetændelse.
  • Rhino Horn Junior bliver hurtigt en god ven for folk med astma eller pollen- og støvallergi.
  • Efter en næseoperation er næseskylning med saltvand obligatorisk.
  • Selv alvorlige luftvejssygdomme som cystisk fibrose og ciliær dyskinesi lindres ved brugen af Rhino Horn Junior.
  • De fleste synes, det er dejligt at skylle sig under bruseren, fordi det er forfriskende og opkvikkende. Et indre brusebad med Rhino Horn Junior giver samme følelse.
Rhino Horn Junior

Rhino Horn Junior – et sikkert produkt

Rhino Horn Junior er fremstillet af rent PEHD (polyethylene high density) som er et miljøvenligt og recirkulerbart materiale. Rhino Horn Junior produceres ifølge ISO 13485:2003, et internationalt kvalitetscertifikat for produktion af medicinsk udstyr.

Rhino Horn har gennemgået analysen REACH 168, en analyse defineret af EU’s program for at opdage og registrere farlige kemikalier. Rhino Horn Junior indeholder hverken ftalater, bisphenol A, kadmium eller nogen af de andre 168 SVHC-stoffer (substances of very high concern). Rhino Horn Junior er et rent og sikkert produkt.

Rhino Horn Junior er CE-mærket som et Klasse 1 medicinsk udstyr ifølge EU-direktivet 93/42/EEC og er tildelt et Free Sales Certificate af det norske Sundhedsministerie.

En grundig brugsanvisning følger med hvert Rhino Horn Junior.
Se video her på siden.

Rhino Horn Junior distribueres i Danmark af:

RHINO HORN DANMARK APS
c/o Steen Sommer
Bymidten 75 3tv
3500 Værløse

Rhino Horn Junior produceres af
YOGAPROSESS AS, Postboks 2599 Solli, 
0203 Oslo, Norge

Fremstilet af miljøvenligt, recirkulerbart PEHD (PolyEthylene High Density)
Fri for skadelige kemikalier. Er undersøgt gennem en REACH 168 test
Fri for kadmium – Fri for Bisphenol A (BPA) – Fri for ftalater