Præsentation af Rhino Horn / Næsehorn

t

Stoppet næse?
Forkølelse?
Luftvejsallergi?
Bihuleproblemer?
Snorken?

Z

Åbne luftveje
Frit åndedræt
Sunde bihuler
Fjerner slim, støv og pollen
Reducerer snorken

Rhino Horn kan købes på alle danske apoteker

Anbefales af øre- næse- halslæger

Det medicinske miljø – både nationalt og internationalt – har taget imod Rhino Horn med stor begejstring. De har gennem længere tid forsøgt at anbefale saltvandskylning af næsens slimhinder, og først med Rhino Horn er det blevet både enkelt og behageligt. Denne entusiasme har ført til, at mange læger og ØNH-læger anbefaler Rhino Horn til sine patienter.

Læger udtaler:

«Næseskylning med lunkent saltvand fjerner let og skånsomt skorper og urenheder i næsen. Det er enkelt at foretage og uden skadelige bivirkninger. Næseskylning har vist sig at være meget effektivt til at forebygge og behandle bihulebetændelse og er også et nyttigt bidrag i behandlingen af kronisk bihulebetændelse.

Pollen- og støvallergikere kan i mange tilfælde reducere deres gener ved at skylle næsen med saltvand.»

Anbefalingen støttes af en række øre- næse- hals-specialister.

Se hvad ØNH-afdelingen på Aalborg Universitetssygehus skriver

“Hej,
Da vores patienter er glad for Næsehorn næseskylning brochuren vil jeg gerne bestille flere.
Hvis det er muligt at sende 200 stk. ville det være dejligt. På forhånd tak.
Med venlig hilsen XX, Social og sundhedsassistent
ØNH Operations/Ambulatoriet, Aalborg Universistetshospital”

En kunde fra Tjekkiet fortæller:

“Dear all,

I’d like to thank you for this fantastic thing. I used to have problems with blocked nasal cavities for years. It was no exception that it ended by inflammation and antibiotics. In some periods I was in fact addicted to nasal sprays to even somehow breath through the nose.
Since I found your Rhino Horn, my life became much better. Prophylactic use made my problems minimal, and even in this most dangerous season, it solves 99% of my problem. I did not have to use nasal spray for more than a year. No medication, no ATB. Simple, natural, perfect.

Best regards,
Tony Petras”

 

Det er enkelt – og det virker!

En måleske salt…

1. En Rhino ske salt ...

Saltvand er naturligt og behageligt for slimhinderne. Ingen ekstra kemikalier – bare køkkensalt eller havsalt. Derfor ingen bivirkninger.

kropsvarmt vann...

2. ... kropsvarmt vand ...

Fyld derefter Rhino Horn med kropsvarmt vand. Den blanding – rigtig mænde salt og rigtig temperatur –  gør næseskylning behagelig og forfriskende.

Næseskylning med Rhino Horn…

3. ... næseskylning ...

Vandet løber igennem af sig selv med tyngdekraften. Næsen renses og åbnes, slimhinderne afspændes, sanserne skærpes.

Tørring av næsen efter brug af Rhino Horn

4. ... og tørring

Næsen tømmes forsigtigt for de sidste dråber. Resultat: Åben næse med et frit åndedræt; slim, pollen og støv er fjernet.
Det giver en god følelse.

Folketradition og lægevidenskab

Langt tilbage i tiden har næseskylning i sin enkleste form været en del af folketraditionen i mange dele af verden. Samtidigt er det en anerkendt naturlig behandling i medicinske miljøer. Mange ØNH-læger og andre læger anbefaler Rhino Horn til sine patienter.

I generationer har fiskere overalt i verden renset deres næse med saltvand, når de begynder at blive forkølet. I nogle afrikanske stammer er næseskylning omtalt som “tankerenser”, fordi det også klarer op i hovedet. I yoga er næseskylning kendt som Neti.

Den vigtigste grund til, at Rhino Horn har fået så stor succes, er støtten fra det medicinske fagmiljø. Rhino Horn er enkelt at bruge; det er effektivt som hjælp mod mange almindelige gener; der er ingen bivirkninger, og det er et billigt produkt, som man kan have glæde af i mange år uden ekstra omkostninger.

Hvorfor bruge Rhino Horn?

Brug af Rhino Horn / Næsehorn lindrer almindelige gener som stoppet næse ved forkølelse, fordi næseskylningen både fjerner slim og afspænder den hævelse i slimhinderne som forkølelsesvirus fremkalder. Dermed åbnes næsen for bedre vejrtrækning. Rhino Horn bliver snart en god ven for mennesker med astma eller pollen- og støvallergi. Brug af Rhino Horn er en effektiv behandling af akut bihulebetændelse og vil også lindre godt ved behandling af kronisk bihulebetændelse. Selv alvorlige luftvejssygdomme som cystisk fibrose, KOL og ciliær dyskinesi lindres ved brug af Rhino Horn. Efter en næseoperation er næseskylning med saltvand obligatorisk.

Gravide har let for at få hævede slimhinder i næsen på grund af hormonforandringer og vil derfor have god hjælp af Rhino Horn. 

For dem, som snorker, vil næseskylning før sengetid være en hjælp (ikke mindst for partneren). Mange fortæller at der bliver mindre snorken.

De fleste synes, at det er dejligt at tage et brusebad, simpelthen fordi det virker forfriskende og opkvikkende. Et indre brusebad med Rhino Horn giver samme følelse. For mange bliver Rhino Horn en naturlig del av morgenrutinerne – en forfriskende start på dagen!

Overdreven brug af næsespray nedbryder slimhinderne. Saltvandet gør derimod slimhinderne mere modstandsdygtige over for angreb af virus og bakterier. Det varme saltvand stimulerer også luftvejssystemets naturlige selvrensemekanisme. Det hjælper transporten af slim og partikler op og ud af lungerne.

Rhino Horn Red and blue

Rhino Horn / Næsehorn – et sikkert produkt

Rhino Horn / Næsehorn er designet av Per Peo Olsen, som er daglig leder af Yogapeo Aps og Yogaprosess AS.

Rhino Horn er fremstilet af rent PEHD (polyethylene high density), som er et miljøvenligt og genanvendeligt materiale. Rhino Horn produceres ifølge ISO 13485:2003, et internationalt kvalitetscertifikat for produktion af medicinsk udstyr. Rhino Horn har gennemgået en analyse, som kaldes REACH 168, defineret af EU’s program for at opdage og registrere farlige kemikalier. Rhino Horn indeholder hverken ftalater, kadmium, bisphenol A (BPA) eller nogen andre af de 168 SVHC-stoffer (substances of very high concern). Rhino Horn er et rent og sikkert produkt.

Rhino Horn er CE-mærket som et Klasse 1 medicinsk udstyr ifølge EU-direktivet 93/42/EEC og er tildelt et Free Sales Certificate af det norske Sundhedsministerium.

En grundig brugsanvisning følger med hvert Rhino Horn / Næsehorn.
Se video her på siden.

Rhino Horn Symbol

Rhino Horn / Næsehorn distribueres i Danmark af 

RHINO HORN DANMARK APS

c/o Steen Sommer
Bymidten 75 3tv
3500 Værløse

Rhino Horn / Næsehorn produceres af YOGAPROSESS AS, Postboks 2599 Solli, N-0203 Oslo

Fremstillet af miljøvenligt, recirkulerbart PEHD (PolyEthylene High Density)
Helt fri for skadelige kemikalier. Er undersøgt gennem en REACH 168 test
Fri for kadmium – Fri for Bisphenol A (BPA) – Fri for ftalater